×
  • ANASAYFA
  • KURUMSAL
  • ÜRÜNLER
  • S.S.S
  • ÜYELİK
  • İLETİŞİM
  • 0 222 236 90 91 - Siparişleriniz İçin Arayabilirsiniz

    Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Bilgilendirme;

    Ecosys Ambalaj Sağlık San. ve Tic. A.Ş. olarak, kişisel verilerinizin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na (“Kanun”) uygun olarak işlenerek, muhafaza edilmesine büyük önem veriyoruz. Müşterilerimizi kişisel verileri toplama, işleme, aktarma amacımız ve yöntemlerimiz ve buna bağlı olarak sizlerin Kanun'dan kaynaklanan haklarınızla ilgili bilgilendirmek isteriz.

    1. Kişisel verilerin toplanmasına ilişkin yöntemler

    Ecosys Ambalaj Sağlık San. ve Tic. A.Ş. olarak, veri sorumlusu sıfatıyla, mevzuattan kaynaklanan yasal yükümlülüklerimiz çerçevesinde; markalarımızın hizmetlerinden faydalanabilmeniz, onayınız halinde kampanyalarımız hakkında sizleri bilgilendirmek, öneri ve şikayetlerinizi kayıt altına alabilmek, sizlere daha iyi hizmet standartları oluşturabilmek, Ecosys ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması gibi amaçlarla kişisel verilerinizi sözlü, internet sitesi, sosyal medya mecraları, mobil uygulamalar ve benzeri vasıtalarla sözlü, yazılı ya da elektronik yöntemlerle toplamaktayız.

    2. Kişisel verilerin işlenmesi ve işleme amaçları

    Ecosys Ambalaj Sağlık San. ve Tic. A.Ş. olarak, veri sorumlusu sıfatı ile çağrı merkezlerimiz, yazılı iletişim kanallarımız, sosyal medya sayfalarımız, mobil iletişim kanalları, mağaza içi iletişim kanalları ve/veya bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü kanallar aracılığı ile; onayınız dahilinde elde ettiğimiz kişisel ve/veya özel nitelikli kişisel verileriniz tamamen veya kısmen elde edilebilir, kaydedilebilir, saklanabilir, depolanabilir, değiştirilebilir, güncellenebilir, periyodik olarak kontrol edilebilir, yeniden düzenlenebilir, sınıflandırılabilir, işlendikleri amaç için gerekli olan ya da ilgili kanunda öngörülen süre kadar muhafaza edilebilir, kanuni ya da hizmete bağlı fiili gereklilikler halinde Ecosys Ambalaj Sağlık San. ve Tic. A.Ş.'nin birlikte çalıştığı özel-tüzel kişilerle ya da kanunen yükümlü olduğu kamu kurum ve kuruluşlarıyla ve/veya Türkiye'de veya yurt dışında mukim olan ilgili 3. kişi gerçek kişi/tüzel kişilerle paylaşılabilir/devredilebilir, kanuni ya da hizmete bağlı fiili gereklilikler halinde yurtdışına aktarılabilir.

    Ecosys Ambalaj Sağlık San. ve Tic. A.Ş., müşterilerinin markalarımızın hizmetlerinden faydalanabilmesi, onayınız halinde kampanyalarımız hakkında sizleri bilgilendirmek, öneri ve şikayetlerinizi kayıt altına alabilmek, sizlere daha iyi hizmet standartları oluşturabilmek,  Ecosys Ambalaj Sağlık San. ve Tic. A.Ş. ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması gibi amaçlarla ve her halükarda 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuata uygun olarak kişisel verilerinizi işleyebileceğimizi bilginize sunarız.

    3. Kişisel Verilerin Aktarılması

    Ecosys Ambalaj Sağlık San. ve Tic. A.Ş., söz konusu kişisel verilerinizi sadece; açık rızanıza istinaden veya Kanun'da belirtilen güvenlik ve gizlilik esasları çerçevesinde yeterli önlemler alınmak kaydıyla yurt içinde ve gerekli güvenlik önlemlerinin alınması kaydıyla yurt dışında, Şirket faaliyetlerinin yürütülmesi, veri sahipleri ile müşterilerimiz arasındaki iş ilişkisinin sağlanması ve/veya bu amaçla görüşmeler yapılması, hizmetler, fırsat ve olanaklar sunulması ve hizmet kalitesinin artırılması amacıyla; grup şirketlerimiz, iş ortaklarımız, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz ve hizmet sunduğumuz müşteriler, tedarikçiler, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, bunlarla sınırlı olmamak üzere ilgili diğer otoriteler ile paylaşabilecektir.

    4. Kişisel Veri Sahibinin KVK Kanunu'nun (“Kanun”) 11. maddesinde Sayılan Hakları

    Ecosys Ambalaj Sağlık San. ve Tic. A.Ş., ilgili kişilerin aşağıdaki taleplerine karşılık verecektir:

    a)  Ecosys Ambalaj Sağlık San. ve Tic. A.Ş.'nin kendilerine ilişkin kişisel verileri işleyip işlemediğini ve hangi kişisel verileri işlediğini öğrenme,

    b) İşleme faaliyetinin amaçlarına ilişkin bilgi alma,

    c) Ecosys Ambalaj Sağlık San. ve Tic. A.Ş.'nin yurt içinde veya yurt dışında kişisel verileri aktardığı üçüncü kişileri bilme,

    d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

    e) Kanun'a uygun olarak kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,

    f) Kişisel verilerin düzeltilmesi, silinmesi ya da yok edilmesi talebi halinde; yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

    g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve

    h) Kişisel verilerinin birer kopyasını alma.

     

    Görüş ve sorularınızla ilgili bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    Ünvanı : Ecosys Ambalaj Sağlık San. ve Tic. A.Ş.

    Telefonu: +90 222 236 90 91

    Mersis No: 0324094957600001

    Vergi Dairesi:  Eskişehir Vergi Dairesi Başkanlığı

    Vergi Numarası:  3240949576

    Adresi: KOBİ OSB 103.Cadde No:11 Odunpazarı/ESKİŞEHİR

    Mail: info@ecosyspack.com  

     

    Gizlilik ve Güvenlik

    Ecosys Ambalaj E-Mağaza, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgilerinizi (isim, yaş, ilgi alanlarınız, e-posta vb.) sizlerden talep etmektedir. Ecosys Ambalaj E-Mağaza sunucularında toplanan bu bilgiler, dönemsel kampanya çalışmaları, müşteri profillerine yönelik özel promosyon faaliyetlerinin kurgulanması ve istenmeyen e-postaların iletilmemesine yönelik müşteri "sınıflandırma" çalışmalarında sadece Ecosys Ambalaj E-Mağaza bünyesinde kullanılmaktadır. Ecosys Ambalaj E-Mağaza, üyelik formlarından topladığı bilgileri söz konusu üyenin haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de satmamaktadır.

    Müşteri bilgileri, ancak resmi makamlarca bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara açıklama yapmak zorunda olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanabilecektir.

    Müşterinin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece müşteri ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece müşteri değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir. Ödeme sayfasında istenen kredi kartı bilgileriniz, siteden alışveriş yapan siz değerli müşterilerimizin güvenliğini en üst seviyede tutmak amacıyla hiçbir şekilde -Ecosys Ambalaj E-Mağaza veya ona hizmet veren şirketlerin sunucularında tutulmamaktadır. Bu şekilde ödemeye yönelik tüm işlemlerin Ecosys Ambalaj E-Mağaza arayüzü üzerinden banka ve bilgisayarınız arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır.

    Çerez Kullanımı

    Çerezler, sitemizi ziyaret ettiğinizde bilgisayarınız ya da mobil cihazınıza (akıllı telefon veya tablet gibi) kaydedilen küçük metin dosyaları ya da bilgilerdir.

    Çerezleri, Sitelerimizin daha kolay kullanılması ve sizin ilgi ve ihtiyaçlarınıza göre ayarlanması için kullanıyoruz. İnternet siteleri bu çerez dosyaları okuyup yazabiliyorlar ve bu sayede tanınmanız ve size daha uygun bir internet sitesi sunulması amacıyla sizinle ilgili önemli bilgilerin hatırlanması sağlanıyor (tercih ayarlarınızın hatırlanması gibi).

    Çerezler ayrıca, Sitelerimiz üzerinde gelecekteki hareketlerinizin hızlanmasına da yardımcı olur. Bunlara ek olarak, ziyaretçilerin Sitelerimizi nasıl kullandığını anlamak ve Sitelerimizin tasarımını ve kullanışlılığını geliştirmek amacıyla çerezleri Sitelerimizin kullanımı hakkında istatistiksel bilgiler toplamak için de kullanabiliriz.

     Ecosys Ambalaj Sağlık San. ve Tic. A.Ş.

    KOBİ OSB 103.Cadde No:11 Odunpazarı/ESKİŞEHİR

    Telefonu: +90 222 236 90 91

    GÜVENLİK

    Sitemiz dâhilinde ödeme yaparken, kullanıcı tarafından girilen bilgiler, 128 bit 'lik SSL kullanılarak şifrelenmekte ve bilgilerin güvenliği maksimum düzeyde tutulmaktadır. SSL sertifikamızı, ödeme sayfasına geçtiğinizde, görüntüleyebilir, kilit işaretine tıklamak suretiyle görüntüleyebilirsiniz. SSL sertifikamız, Balgurmesi.com adına kayıtlıdır. Balgurmesi.com, Kişisel Bilgilerinizi korumak amacıyla çeşitli önlemler almaktadır. Kayıt/sipariş formumuzda kullanıcılardan hassas bilgilerin girilmesi istendiğinde (kredi kartı numarası gibi), söz konusu bilgiler şifrelenir ve şifreleme yazılımı ile koruma altına alınır. Sitemiz, kredi kartı numaranızı güvenli soket katmanı (SSL) şifreleme teknolojisi kullanılmak suretiyle İnternete aktarılmadan önce şifreler. Sipariş formumuz gibi güvenli bir sayfada herhangi bir işlem yapmaksızın "gezinirken", Microsoft Internet Explorer, Mozilla, Opera, Safari, Google Crome ve Maxthon gibi İnternet tarayıcılarının alt kısmında görünen kilit ikonu, kilitsiz ya da açık modun aksine kilitlenmektedir. Kişisel Bilgilerinizi edindiğimizde, gizliliklerini sürdürmek için gerekli çabayı göstermemize rağmen, İnternete ya da diğer kamusal ağlara veri aktarımının %100 güvenli şekilde gerçekleştirilebileceği hususunda garanti verilememektedir. Bunun sonucunda, tarafımıza aktardığınız herhangi bir bilginin ya da online ürün ve hizmetlerden tarafımızca aktarılan veya sizin edindiğiniz bilgilerin güvenliğini temin ve garanti edemiyoruz.

    SSL NEDİR ?

    Secure Sockets Layer (SSL) 1995 yılında, internet üzerinde güvenli alışverişi sağlayabilmek adına, Netscape Communications tarafından geliştirilmiştir. SSL, gönderilen bilginin kesinlikle ve sadece doğru adreste deşifre edilmesini sağlar. Bilgi gönderilmeden önce otomatik olarak şifrelenir ve sadece doğru alıcı tarafından deşifre edilebilir. Her iki tarafta da doğrulama yaparak işlemin ve bilginin gizliliğini ve bütünlüğünü korur. SSL'nin güvenlik gücü, oturum anahtarının büyüklüğüne bağlıdır.

    En büyük SSL oturum anahtarı 128 bit olup, sanal ticari işlemler için oldukça yüksek bir güvenlik sunar. 128 bit şifrelemenin kötü niyetle kırılması veya çözülmesi neredeyse imkânsızdır. Ayrıca kırılması başarılsa bile, oturum anahtarı sadece tek kullanımlıktır ve her oturum için tekrar kırılması gerekmektedir. Daha fazla bilgi için: www.ssl.com Balgurmesi.com, bu Gizlilik ve Güvenlik Politikası hükümlerini, dilediği zaman portalda yayınlamak suretiyle değiştirebilir. Balgurmesi.com değişiklik yaptığı Gizlilik ve Güvenlik Politikası hükümleri, portalda yayınlandığı tarih itibari ile yürürlüğe girmiş sayılır.

    Keyifli Alışverişler Dileriz.

     

     

    WhatsappWhatsapp
    Destek Hattı